Ruckas mākslas rezidenču centrs projekta īstenotāju vārdā pateicas visiem, kuri ar savu klātbūtni un interesi radīja gandarījuma sajūtu par paveikto!
Sirsnīga pateicība saimniecēm un saimniekiem, kas antropoloģes ielaida savu māju virtuvēs un uzticēja daļiņu no ģimenes kulinārā mantojuma. Esam ārkārtīgi pateicīgi “Jāņogas” viesmīlīgajai un radošajai komandai, meistarklase bija vērtīga ne tikai garšojot, bet arī ar acīm un ausīm baudot!
Tāpat priecājamies par Vidzemes televīzijas un laikraksta “Druva” interesi par šo notikumu. Re: TV ir skatāms neliels sižetiņš par meistarklasi, kā arī plašāks ieskats gaidāms “100 receptes Latvijas simtgadei” raidījumā nākamā gada janvārī.
Gandarījums arī par digitālo brošūru, kurā caur atmiņu stāstiem un ēdiena gatavošanas procesu apkopotas ap 30 recepšu. Brošūra ir pieejama lejupielādēšanai, kā arī taustāmā formā ir aplūkojama Cēsu centrālās bibliotēkas lasītavā. Vairāk informācijas, rakstot uz epastu rucka@rucka.lv.
Projekts “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” īstenots ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.